Descobreix els múltiples usos de les nostres barreres d’elevació!

T’oferim la  solució ideal per al teu sistema d’estacionament permanent. Utilitza’l en combinació amb el dispositiu de control adequat, incloent elements de comandament senzills o mitjançant una solució de sistema que inclou la gestió d’identificació.

Els sistemes de gestió i control individuals, t’ofereixen la solució adequada per a cada propòsit d’ús. Les nostres barreres d’elevació disposen de certs avantatges com les que es mostren a continuació.

 • Comandament a distància des de qualsevol lloc del món
 • Assegurança anti-vandalisme
 • Reconeixement d’obstacles intel·ligent
 • Muntatge ràpid i necessitat de manteniment reduïda
 • Prova prèvia de funcionament al 100% del seu sistema

A més, podràs escollir entre les nostres diverses barreres d’elevació:

 • Barrera d’elevació automàtica SH 300: Ideal per a llocs de gran concurrència gràcies al seu temps d’obertura ràpid (2,4 segons). Vida útil longeva. 5.000 cicles d’obertura diaris. Amplada de bloqueig màxim de 3,75 metres. 
 • Barrera d’elevació automàtica SH 600: Es caracteritza per la seva especial robustesa. El seient de la construcció a ambdós costats proporciona estabilitat. 1.600 cicles d’obertura diaris. Amplada de bloqueig màxim de 6,14 metres.
 • Barrera d’elevació automàtica SH 800: Robustesa màxima. 240 cicles d’obertura diaris. Amplada de bloqueig màxim 10,47 metres. Pot equiparar la barrera d’elevació amb suports plegables, pals de suport i reixetes penjants.
 • Barreres d’elevació: Sistemas de maneig i identificació: La unitat de maneig integrada a la carcassa de la barrera permet obrir la barrera amb elements de comandament estacionaris:
  • Entrada i sortida amb lector RFID de llarg abast.
  • Utilització d’una targeta transpondedora de codi QR, codi de barres o RFID.
  • Obertura de la barrera d’elevació mitjançant el reconeixement de la matrícula del vehicle.
  • Lectura del codi QR amb l’smartphone.
  • Maneig amb transmissor portàtil.

Si vols fer-li una ullada a les nostres barreres d’elevació, fes clic aquí.

Per a més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres! Un dels nostres experts t’assessorarà.