Tria seguretat amb els nostres automatismes

A Serman Port som distribuïdors oficials de Hörmann, líder europeu en portes i automatismes. Un dels nostres principals productes són els automatismes.

Disposem d’automatismes per a portes de garatge, portes d’interior i cancel·les. Tots ells funcionen de manera segura i automàtica.

  • Automatisme per a portes de garatge: Amb solo prémer un botó accedirà al garatge amb total protecció enfront del vent i el temps. La via directa és un gran avanç per a una major seguretat en la foscor.
  • Automatisme per a cancel·les: Obertura i tancament automàtic per a les portes giratòries i corredisses. Hörmann li ofereix el sistema perfectament sintonitzat, compost per una porta de garatge, un automatisme per a portes de garatge i automatisme per a cancel·les.
  • Automatisme per a portes d’interior: Amb l’automatisme de porta PortaMatic de Hörmann, les portes interiors es manegen amb gran facilitat i de manera automàtica amb un emissor manual o un polsador. La gran quantitat de funcions i opcions d’ajust ho doten d’una flexibilitat màxima.

Per què has de triar els nostres automatismes?

  • Fiabilitat alemanya: Els productes de Hörmann es desenvolupen i es produeixen en fàbriques altament especialitzades.
  • Productes per a moltes generacions: Mitjançant proves de llarga durada en condicions reals s’aconsegueixen productes perfeccionats que es poden fabricar en sèrie amb la qualitat de Hörmann.
  • Amb vista al futur: Hörmann vol donar un bon exemple. Per aquest motiu, avui dia l’empresa cobreix el 100% del seu consum energètic amb energia verda.

Contacta’ns!